Blog

Conf. Univ. Dr. Alexandru Florin Anca se alătură rețelei Intermedicas

Conf. Univ. Dr. Alexandru Florin Anca se alătură rețelei Intermedicas

Accesul pacienților la cei mai buni medici reprezintă parte din misiunea noastră. De aceea, identificăm în permanență medici cu experiență, care au rezolvat cu succes cazuri medicale complexe sau care au la activ intervenții în premieră.

Din echipa noastră de specialiști face parte și Conf. Univ. Dr. Alexandru Florin Anca, doctor în științe medicale și șef al Secției și Clinicii de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Universitar de Urgență București, care se alătură specialiștilor din programul Visiting Professors.

Dr. Anca este Conferențiar Universitar în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și Coordonator al Departamentului Științific de Medicină Maternă și Fetală cu Risc Înalt din cadrul Spitalului Universitar de Urgență București, unitate medicală în cadrul căreia sunt îngrijite cazuri medicale complicate din întreaga țară.

Conf. Univ. Dr.  Alexandru Anca este supraspecializat în diagnosticarea și investigarea afecțiunilor medicale în sfera ginecologică, cu competențe în colposcopie, laparoscopie și histeroscopie, supravegherea sarcinii, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor asociate sarcinii, supravegherea evoluției fătului și a impactului patologiei asociate asupra evoluției fetale.

Competențe de top în diagnosticarea și investigarea afecțiunilor medicale:

  • Patologii ale sarcinii: patologia vasculară (trombofilie); patologia autoimună (lupus, vitiligo, psoriazis); patologia indusă (preeclampsia)
  • Sterilitatea cuplului / fertilizarea in vitro
  • Endocrinologia ginecologică (pre-menopauza, menopauza, chisturi ovariene)
  • Oncologie ginecologică
  • Patologia colului uterin

Conf. Univ. Dr. Alexandru Anca oferă săptămânal consultații și servicii de second opinion în clinica Intermedicas, în fiecare zi de vineri. 

Pentru efectuarea unei programări, puteți contacta:

E-mail: office@intermedicas.com | Telefon: (+40) 21 222 13 70; 0734 327 430

Bulevardul Mareșal Averescu nr. 15B-15C, et. 5, sector 1, București

Distribuie:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone
Inapoi la articole