Blog

Dr. Raluca Trifănescu, renumit medic endocrinolog, s-a alăturat rețelei Intermedicas

Dr. Raluca Trifănescu, renumit medic endocrinolog, s-a alăturat rețelei Intermedicas

Suntem onorați să anunțăm parteneriatul cu dr. Raluca Trifănescu, medic endocrinolog renumit și unul dintre singurii specialiști din România certificați la nivel internațional în Densitometria Clinică (CCD- Certified Clinical Densitometry ), competență acordată de către Societatea Internațională de Densitometrie Clinica ISCD din SUA.

În cei 16 ani de experiență, dr. Trifănescu a rezolvat cu succes peste 4,000 de cazuri complexe și a contribuit ca subinvestigator la 5 studii clinice care cercetează soluțiile de tratament pacienților diagnosticați cu acromegalie, o afecţiune severă manifestată prin creşterea excesivă a extremităţilor.

Începând cu luna iunie, pacienții noștri vor beneficia de înalta expertiză a dr. Trifănescu.

Numărul românilor diagnosticaţi cu boli endocrine, boli de nutriţie şi de metabolism creşte semnificativ de la an la an. Dacă în 2012 au fost diagnosticaţi în jur de 500.000 de români cu astfel de afecţiuni, în anul 2015 numărul lor a crescut la peste 560.000.

Distribuie:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone
Inapoi la articole