Blog

Campania „Inimi pentru copii” in Meseria de Parinte – Operatii pro-bono pentru cazurile sociale

Campania „Inimi pentru copii” in Meseria de Parinte – Operatii pro-bono pentru cazurile sociale

Anual în România se nasc peste 1.400 de copii cu malformaţii la inimă, mai puţin de jumătate ajung să fie trataţi. Dacă ajung să fie operaţi, nouă din zece copii supravieţuiesc.

“În România sunt puține unități specializate în chirurgia cardiacă pediatrică, în comparație cu numărul de copii care au nevoie de acest tip de interventii chirurgicale. Datorită expertizei internaționale de care dispune Intermedicas și prin susținerea financiară a partenerilor, ne-am unit forțele pentru a da o a doua șansă acestor copii. Nu există un număr limită de copii pe care îi vom trimite la tratament, important este ca familiile să intre în contact cu noi”, declară Ana Maria Marian, CEO Intermedicas Worldwide.

Intermedicas, prima clinică din România specializată în servicii de second opinion medical, împreună cu Fundaţia Regina Maria și Fundaţia “Mecenat Chirurgie Cardiaque”ofera servicii medicale gratuite pentru cazurile sociale.

Citeste mai mult

Distribuie:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone
Inapoi la articole