Blog

Campania „Inimi pentru copii” în Daddy Cool – Se poate și la noi! Copii sărmani, operați gratuit!

Campania „Inimi pentru copii” în Daddy Cool – Se poate și la noi! Copii sărmani, operați gratuit!

Eu și Ana nu ne uităm la televizor și, cu toate astea, tot dăm peste știri în majoritate negative, așa că nu vreau să-mi închipui din ce este format un buletin de știri pentru că sunt sigur că ești aproape de depresie după o asemenea vizionare. Prea puține sunt televiziunile sau publicațiile care se concentrează pe vești bune, cu și despre români care caută să ajute, să inoveze, să schimbe lumea din jurul lor în bine. Dar aceștia există, iar eu aleg să îți prezint un proiect care oferă șansa la o viață normală unor copii care au probleme cardiace grave, dar provin din familii care nu și-ar permite costurile unei operații care le-ar putea salva viața.

Este vorba despre campania „Inimi pentru copii”, înființată de Intermedicas, prima clinică din România specializată în servicii de second opinion medical, împreună cu Fundaţia Regina Maria și Fundaţia „Mecenat Chirurgie Cardiaque”. Aceștia trimit cazuri sociale în Franța pentru a fi operate pro-bono și le oferă copiilor șansa la o viață normală.

Citește mai mult

Distribuie:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone
Inapoi la articole