Dr. Dimitrios Zafeiriou

Dr. Dimitrios Zafeiriou

Dr. Dimitrios Zafeiriou

Programeaza o consultatie: PROGRAMEAZA-TE!

Cu o experienta de peste 18 ani, dr. Zafeiriou combina experienta sa in diagnosticarea si tratarea bolilor sistemului nervos central (creier, maduva spinarii, nervi, muschi) cu intelegerea contextului medical general al copilului si al nevoilor sale speciale.

Inceputul traseului sau profesional a fost marcat de activitatea sa in cadrul Spitalului General “Hippokratio” al Universitatii Aristotle din Thessaloniki unde a ocupat mai multe functii precum: lector, asistent universitar, iar mai apoi profesor. Recent, a predat ca profesor oaspete la Universitatea Mount Sinai, New York, Harvard Medical School, Boston si Spitalul General Southampton din Marea Britanie. In anul 2001, dr. Zafeiriou a obtinut premiul «Bernard J D’Souza» acordat de catre Societatea Americana de Neurologie Pediatrica.

Dr. Zafeiriou are si o intensa activitate in domeniul cercetarii fiind autorul a peste 120 de lucrari stiintifice si articole publicate din domeniul neurologiei pediatrice. De asemenea, a participat la peste 8 trialuri clinice de faza I, II, III, IV in ultimii 5 ani. In prezent, ocupa functia de Presedinte al Societatii Grecesti de Neurologie Pediatrica si este membru al Societatii Europene de Neurologie Pediatrica.

Programeaza o consultatie: 021.222.13.70 sau

Visiting Professors

TOP