Blog

Dr. Dan Mitrea, Intermedicas, câștigător Gala Cariere, secțiunea Profesii Liberale

Dr. Dan Mitrea, Intermedicas, câștigător Gala Cariere, secțiunea Profesii Liberale

Intermedicas dorește să mulțumească întregii echipe Cariere pentru nominalizarea doctorului Dan Mitrea în cadrul Galei Cariere, precum și fiecărei persoane care a reușit să își arate susținerea printr-un vot.

Dr. Dan Mitrea a câștigat premiul de excelență din cadrul secțiunii Profesii Liberale al Galei Cariere, „OAMENI CARE NE INSPIRĂ. NOUA GENERAŢIE”. „E primul premiu pe care-l câștig. E o încurajare pentru a dezvolta pe mai departe ceea ce am început. Tema acestei Gale este un îndemn puternic pentru tineri. Ei au datoria de a duce mai departe cu responsabilitate ceea ce generațiile anterioare au clădit solid.” a afirmat dr. Dan Mitrea în cadrul discursului său.

Evenimentul a fost dedicat tinerelor valori, oamenilor curajoşi, pasionaţi, întreprinzători și decişi, care îşi dedică timpul şi energia proiectelor în care cred.

„Intermedicas-Second Opinion este proiectul de suflet prin care mi-am dorit să aduc o schimbare pozitivă în medicina românească și acest premiu este o confirmare a faptului că am reușit să facem asta. Pe lângă o confirmare, ne onorează și ne obligă în a continua materializarea ideeii de second opinion, în care noi cedem cu tărie. Menirea noastră este să le dăm o speranță oamenilor care cred că nu mai au nicio șansă, să scoatem medicina din rigorile strict medicale și să o aducem mai aproape de pacient”, a mai adaugat Dr. Dan Mitrea.

Distribuie:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone
Inapoi la articole