Blog

Asociația “Salvează o inimă” în parteneriat cu Intermedicas impreuna pentru cazurile pediatrice care nu pot fi soluționate în România

Asociația “Salvează o inimă” în parteneriat cu Intermedicas impreuna pentru cazurile pediatrice care nu pot fi soluționate în România

Intermedicas anunță parteneriatul cu Asociația “Salvează o inimă”, prima platformă din România creată pentru strângerea donațiilor online, în timp real. În baza acestui parteneriat, Intermedicas preia cazurile pediatrice complexe care nu pot fi soluționate în țară.

“În România nu dispunem de suficiente centre de chirurgie cardiacă pediatrică corelat la numărul copiilor care necesită astfel de îngrijiri. Am ales să încheiem acest parteneriat deoarece, prin rețeaua noastră de parteneri internaționali, putem pune la dispoziție resursele medicale necesare care, în prezent, nu sunt disponibile în țară” declară Ana Maria Marian, CEO Intermedicas Worldwide.

Asociația “Salvează o inimă” este o platformă creată special pentru cazurile umanitare care necesită susținere financiară, oferind transparență maximă donatorilor. Fiecare dintre cazurile prezente pe pagina oficială sunt actualizate în mod constant pentru a se observa evoluția copilului.

“Considerăm că parteneriatul cu Intermedicas se potrivește ca «o mănușă» deoarece clinica vine cu soluții la cazuri care nu își găsesc rezolvarea în România. Este dificil să apelezi la o clinică găsită în urma unei căutări pe internet, iar rezultatul poate fi incert, atât din prisma expertizei, cât și a costurilor. La ora actuală este cel mai important parteneriat de care dispunem”, a adăugat Vlad Plăcintă, Președintele Asociației “Salvează o inimă”.

Din momentul lansării platformei și până în prezent, Asociația “Salvează o inimă” a reușit să strângă donații de peste 340,000 de euro, ajutând 52 de cazuri sociale.

Distribuie:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone
Inapoi la articole