Blog

Regus, cel mai nou partener Intermedicas

Regus, cel mai nou partener Intermedicas

Știați că stresul cauzat de munca la birou este a doua cauză a problemelor de sănătate în Europa? Presiunea termenelor limită, poziția greșită în care stăm pe scaun sau ținem mâna pe mouse sau alegerile nesănătoase pentru masa de prânz, ne predispun la tot felul de boli și condiții.

Intermedicas, prima clinică românească de second opinion, a reunit în acest scop, medici de seamă ai clinicii, români și străini, care răspund într-un limbaj simplu unor întrebări de actualitate legate de principalele afecțiuni provocate de un astfel de stil de viață.

Odată cu lansarea noului program de workshop-uri “Healthy Being” destinate segmentului corporate, ne face plăcere să anunțăm și parteneriatul cu Regus, cel mai mare furnizor de spaţii de lucru flexibile. Începând cu luna octombrie, cele șase centre de birouri, localizate în World Trade Centre, Green gate, Hermes, CA Rosetti, Floreasca Business Park şi Charles de Gaulle Plaza vor găzdui o serie de evenimente de educare și de conștientizare asupra problemelor de sănătate cauzate de stres și de derivatele acestuia.

Programa a fost special concepută pentru a se adresa principalelor zone ale corpului (inima, pielea, dantura, creierul, coloana vertebrală și nu numai) expuse la patologii.

Distribuie:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone
Inapoi la articole